понедельник, 19 декабря 2016 г.

У шапці невидимці Миколай несе гостинці.

Напередодні свята Святого Миколая в приміщенні районної дитячої бібліотеки було організоване свято – святковий експрес «У шапці невидимці Миколай несе гостинці». Організаторами заходу  були працівники бібліотеки та Будинку дитячої та юнацької творчості.  На захід були запрошені читачі бібліотеки та вихованці гуртків – це учні 3-в класу ЗОШ №1 та учні 4-го класу ЗОШ №2. 

Дітей ознайомили з історією виникнення свята, розповіли, ким був Миколай насправді. З великим нетерпінням присутні чекали Святого Миколая.  І от він прийшов. Скільки радості було у дітей ! Розповідали йому вірші, дружно співали пісню «Ой хто, хто, Миколая любить». Веселі ігри, загадки, конкурси запропонував Миколай дітям. Весело і гамірно було в бібліотеці. По закінченні свята, як годиться, Миколай роздавав гостинці. Солодощі отримали всі діти, адже всі вони протягом року зробили багато добрих справ, гарно вчились, допомагали батькам.
До свята працівники бібліотеки оформили книжкову виставку «Зимонька завзята несе нам свята », яка своїм яскравим оформленням привертає увагу відвідувачів бібліотеки.






Комментариев нет:

Отправить комментарий