среда, 23 апреля 2014 г.

Історичними місцями рідного селища.

До дня пам’яток історії та культури працівниками Казанківської РДБ та районного музею був організований літературно – історичний квест «Історичними місцями рідного селища» для учнів 7 –х класів Казанківських ЗОШ №1 та ЗОШ №2.
Метою заходу було здійснення подорожі за указаними маршрутами по історичних пам’ятках та пошук відповідей в представленій літературі на запитання, які були запропоновані дітям на кожній зупинці.
 Учні були поділені на 4 команди. Кожна команда отримала завдання і приступила до виконання поставленої мети. З великою цікавістю та ентузіазмом діти прямували по вказаному маршруту від зупинки до зупинки, ретельно переглядали друковані матеріали у пошуку потрібної інформації. Були і такі, яким не потрібна була література. Вони добре знали історію селища, точно відповідали на запитання та впевнено рухалися до фінішу.

По закінченні заходу було визначено команду переможців, яка і отримала головний приз – солодощі. Всі інші учасники також не були обділені увагою організаторів заходу. Їм було вручено заохочувальні призи.









Комментариев нет:

Отправить комментарий