пятница, 24 марта 2017 г.

Бібліотека, книжка, я - разом вірні друзі

       В рамках Тижня дитячого читання в дитячій бібліотеці пройшло свято - Посвята в читачі. На свято були запрошені учні 1-А класу Казанківської ЗОШ №1 разом із своїми батьками.
         Спочатку, як годиться, працівники бібліотеки  познайомили малят з чарівним містечком - Дитячою бібліотекою та його незвичайними мешканцями -Книжками. Далі звернули увагу батьків на дитяче читання, як і коли необхідно читати книжки разом з дітьми, як користуватись бібліотекою, щоб світ книги та бібліотеки не були для дитини невідомою країною, а стали назавжди життєвою необхідністю.
        Присутніх гостей вітала Королева Книг, запрошувала малят до свого королівства та висловлювала побажання на подальшу прекрасну дружбу дітей з книгами. На свято завітала і казкова Баба Яга. І як звичайно хотіла зіпсувати свято, заплутати дітей своїми хитромудрими загадками. Та їй це не вдалося, адже всі діти вже вміють гарно читати, добре знають казкових героїв.
        І знову приємна несподіванка. До бібліотеки завітали  герої лялькового театру книги "Буратіно" Знайко та Незнайко. Знайко разом з дітьми розтлумачили Незнайку що означає слово "бібліотека", для чого треба читати книги, підказували правильні відповіді на загадки , а також діти виразно читали казковим героям вірші про книгу та бібліотеку.
       По закінченні заходу Королева Книг ознайомила дітей з правилами поводження з книгами та правилами користування бібліотекою і вручила дітям Посвідчення читача.
       Працівники бібліотеки привітали батьків  із вступом їх дітей в сім'ю читачів , побажали дітям подружитися з книгами, а батькам бути частими відвідувачами нашої бібліотеки.






Комментариев нет:

Отправить комментарий