вторник, 19 декабря 2017 г.

«З Миколаєм вас, малята!»

Напередодні свята Святого Миколая в районній бібліотеці для дітей з учнями 1-а класу Казанківської ЗОШ №1 пройшло народознавче свято «З Миколаєм вас, малята!», яке організували вчитель Кравчина Л.В. разом з працівниками бібліотеки.  

Малята добре знали, що у зимову ніч з 18 на 19 грудня, Святий Миколай спускається з неба –  тихесенько обходить домівки  і так само тихесенько кладе в дитячі черевички, або ж прямо під подушки сплячої малечі такі довгоочікуванні дарунки.  І що характерно – саме ті дарунки, про які собі мріяли слухняні хлопчики й дівчатка. Звідки Миколай знає, що кому потрібно? Взагалі – то напередодні чарівної ночі треба написати лист-прохання до Святого, покласти записку на вікно і сподіватися на здійснення мрії : чи то  Ангел, чи то яка пташка той лист забере. І Миколай точно знатиме, чого від нього сподіваються. Але якщо малюк ще не може писати, то Святий і так здогадається. 
Великою несподіванкою для дітлахів стала зустріч з Миколаєм. Вони читали йому вірші, розповідали, які добрі справи були зроблені ними в цьому році. Хвалилися гарними успіхами у навчанні, як вони допомагають вдома батькам.
Розваги, загадки, мультфільми та веселий хоровод разом з казковим Миколаєм чекали на малечу. А по закінченні свята всі діти отримали від Миколая чарівні чобітки із солодощами.









Комментариев нет:

Отправить комментарий