четверг, 24 декабря 2015 г.

Сутінки в бібліотеці


22 грудня Казанківська РДБ організувала Сутінки в бібліотеці- «Сімейні новорічні зустрічі». Цей захід був організований для батьків, а точніше мам та їх дітей – колишніх та сучасних активних читачок та наповнений загадковістю і веселими сюрпризами. Після закінчення робочого дня до бібліотеки сходились запрошені гості.

                

                Сьогодні у цій залі свято, ми дуже раді всіх вітати!
                 І сподіваємось, що кожен для себе щось взяти зможе.
                 Хтось настрій добрий запозичить, бо посмішка усім нам личить.
                 Хтось – слову доброму зрадіє, бо про добро усі ми мрієм.
                 Тож починати вже нам час.
З такими словами звернулись до присутніх ведучі заходу , працівники бібліотеки Н.В.Послушняк та О.П.Казаріна.
Пізнавальні розповіді про історію виникнення святкування Нового року, звичая прикрашати новорічну ялинку перепліталися з веселими конкурсами, в яких змагалися дві команди – батьки і діти.  Розважальний конкурс «Намалюй ялинку» із зав’язаними очима , народознавчий «Святки», інтелектуальний «Склади слово», музикальний «Заспівай пісню» - не виявили переможців і переможених. Перемогла дружба. В сімейному конкурсі «На кращу сніжинку» кожна пара показала гарні вміння по виготовленню паперової новорічної  сніжинки. А щоб присутні не йшли додому з пустими руками – для них було організовано майстер–клас по виготовленню новорічних ялинки та янголятка.
Від Нового року всі чекають чогось нового, живуть сподіваннями, що їхні найзаповітніші мрії стануть дійсністю. В розіграші «Гадальної лотереї» ніхто з присутніх не був розчарований. Кожному дістався квиточок із чарівного чобітка  з приємними несподіванками, які обов’язково мають здійснитись.
Веселі пісні, хороводи біля ялинки піднімали настрій у присутніх. І звичайно по закінченні свята приємна розмова за чашечкою запашного чаю . Мами згадували своє дитинство, як вони ходили до бібліотеки, які читали книжки, в яких бібліотечних заходах приймали участь. Діти ділились своїми враженнями про  бібліотеку.











Комментариев нет:

Отправить комментарий